Naši partneri

Institucije bez kojih ništa ne bi bilo isto.

Nakon višegodišnje saradnje i učestvovanja na različitim projektima odlučili smo da se i zvanično „umrežimo“. Tako je nastala Idejna mreža, udruženje građana čiji je cilj razvijanje svesti građana o civilnom društvu i podsticanje i razvoj građanskog aktivizma.

Shaking hands
Partner Medijator logo

Medijator

Institut za madijaciju, pregovaranje i javne politike sprovodi postupke medijacije i pregovaranja u građanskim, krivičnim, prekršajnim, upravnim, privrednim, radnim, potrošačkim i drugim postupcima i sporovima koji su medijabilni. Institut sprovodi programe i projekte u oblasti medijacije, pregovaranja i javnih politika, te aktivno učestvuje u političkom i društvenom životu kroz paraćenje izbornih procesa, istraživački rad, organizovanje predavanja, diskusija, fokus grupa, izradu strateških dokumenata, akcionih planova… Institut za madijaciju, pregovaranje i javne politike sprovodi obuke za posrednike u mirnom rešavanju sporova – medijatore, programe vršnjačke inkluzivne medijacije, interpersonalne medijacije, treninge za rad sa „teškim“ strankama/ljudima, karijerno savetovanje, tim bilding treninge i slično.

Rafin

Visoka škola strukovnih studija za ekonomiju i upravu iz Beograda (raniji naziv – „Visoka škola za računovodstvo i berzansko poslovanje“) osnovana je 2006. godine sa ciljem da mladima približi različite oblasti ekonomskog života na moderan način. Škola ima akreditovana tri programa na osnovnim studijama: Računovodstvo i revizija Bankarstvo, osiguranje i berze Porezi i carine Visoka škola ima za cilj obrazovanje studenata u skladu sa principima poznatih evropskih i svetskih univerziteta i visokih škola. Usklađenim nastavnim planom i programom sa visokim školama iz zemalja Evropske Unije, studenti imaju mogućnost da provere i verifikuju stečena znanja, na sličnim visokim školama i fakultetima. Visoka škola potpisala je ugovore o saradnji sa Poslovnom školom iz Novog Mesta u Sloveniji i Poslovnom Akademijom Smilevski iz Bitolja u Makedoniji.

Partner Rafin logo
Partner ICGS logo

ICGS

Međunarodni centar upravnih nauka je zajednica naučnika iz oblasti društvenih nauka i praktičara javnih politika sa sedištem u Beogradu. Osnovan 2018. godine na zahtev studenata iz regiona za savremenim studijama društvenih nauka i na zahtev internacionalnih studenata za detaljnijim izučavanjem politike, istorije, političke ekonomije i prava. Oba zahteva su prepoznata tokom dugogodišnjeg nastavnog i naučnog iskustva profesora, članova ICGS-a. Stoga ICGS nudi pažljivo definisana studijska putovanja i visokokvalitetne jednosemestralne programe domaćim i internacionalnim studentima na Balkanu.

Postanite naši partner!

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama kontaktirajte nas, bićemo srećni da vam odgovorimo.

Kontaktirajte nas
New partner logo
Founders sitting

O nama

Upoznajte naše ciljevi, misije i vizije u narednom periodu...

Saznaj više

Osnivači

Quattro koji je vredno radio kako bi postigao više nego što je na početku mislio da može.

Ko smo mi?
Founders group photo