Ko smo mi?

Svako značajno delo je na početku bilo samo ideja!

Nakon višegodišnje saradnje i učestvovanja na različitim projektima odlučili smo da se i zvanično „umrežimo“. Tako je nastala Idejna mreža, udruženje građana čiji je cilj razvijanje svesti građana o civilnom društvu i podsticanje i razvoj građanskog aktivizma.

Founders group photo
Founder Sanja Skoric

Prof. dr Sanja Škorić

Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i koordinator pri Kancelariji za međunarodnu saradnju i projekte Fakulteta. Višegodišnje iskustvo u oblasti privrednog i radnog prava, ekologije, upravnopravne regulative, visokog obrazovanja i oblasti arhivskog i kancelarijskog poslovanja. Rukovodilac seminara na temu MOBING-a pri Centru za edukaciju i specijalističke kurseve. Autor je jedne monografije i koautor dva udžbenika i praktikuma i preko 40 naučnih članaka, koji su iz oblasti privrednog i radnog prava, visokog obrazovanja, ekologije i održivog razvoja. Ovlašćen je recenzent u novom ciklusu akreditacije visokoškolskih ustanova u Republici Srbiji i registrovan posrednik - medijator, pri Ministarstvu pravde Republike Srbije. Član je Društva književnika Vojvodine. U slobodno vreme piše poeziju, eseje i romane, putuje i slika.

Doc. dr Maja Subotin

Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. Višegodišnje iskustvo u oblasti visokog obrazovanja, radu sa studentima, pripremanju i vođenju nastave. Učestvovala u organizaciji konferencija, seminara i specijalizovanih radionica i obuka za studente. Radila na projektima Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. U slobodno vreme čita knjige, putuje i pleše.

Founder Maja Subotin
Founder Stefan Ditrih

Msr. Stefan Ditrih

Pravni savetnik u Fiscal Solutions i student doktorskih studija privrednopravnog usmerenja na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Učestvovao u organizaciji više naučno-stručnih konferencija. Bavi se naučnoistraživačkim radom i autor je više radova iz oblasti privrednog prava. Slobodno vreme provodi sa prijateljima u prirodi i putuje.

Dipl. pravnik Jelena Ilić

Saradnik u nastavi na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. Bavi se advokaturom i specijalizuje za privrednopravnu i radnopravnu oblast. Kao član nekoliko studentskih i NVO organizacija učestvovala u organizaciji različitih seminara, radionica i humanitarnih događaja. Zalaže se za zaštitu životne sredine i „zero waste“ način života. U slobodno vreme igra šah, vozi rolere i provodi vreme u prirodi.

Founder Jelena Ilic
Founders sitting

O nama

Upoznajte naše ciljevi, misije i vizije u narednom periodu...

Saznaj više

Naši partneri

Institucije bez kojih ništa ne bi bilo isto.

Više o partnerima
Founders group photo